آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی مارمالادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

150 گرم کره، هم دمای اتاق
2 تخم مرغ
وانیل
5 گرم بکینگ پودر
1 پیمانه پودر قند
2ونیم الی 3 پیمانه آرد
مارمالاد دلخواه

طرز تهیه

کره، تخم مرغ ها و پودر قند رو خوب با همزن بزنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. داخل سلفون بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال.
حالا روی میز، کمی آرد بپاشین و خمیر رو به ضخامت 5-6 میلی متر، با وردنه باز کنین و با کاترهای دلخواه ببرین.در فر گرم شده 170 درجه نزدیک 10 دقیقه بپزین.روی شیرینی ها که کمی سرد شدن، مارمالاد یا شکلات بمالین و روی هم قرار بدید.
میتونین بعدش پودر قند هم الک کنین
طرز تهیه شیرینی مارمالادی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی