آموزش طرز تهیه شیرینی قلبی کاکائویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 گرم پودر کاکائو
200 گرم آرد
160 گرم کره
130 گرم شکر
1 زرده تخم مرغ
–
برای کرمش:
50 گرم کره
3/4 لیوان پودر قند
میتونین بجاش از خامه فرم گرفته یا هر نوع کرم دیگه استفاده کنین
طرز تهیه
کره و شکر رو خوب بزنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، آرد و پودر کاکائو رو هم اضافه کنین و ورز بدین. روشو بپوشونین و 1 ساعت بزارین یخچال. با وردنه به کلفتی نیم سانتیمتر باز کنین، با قالب ببرین، روی کاغذ روغنی بچینین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 12 دقیقه بپزین.
برای کرمش، کره و پودر شکر رو خوب بزنین.
بعد ازینکه شیرینی ها پختن،کرم رو وسط دو شیرینی با ماسوره فشار بدین و مثل عکس روش یکی دیگه بزارین و بعد مربای دلخواه مثل توت فرنگی رو داخل قلب با ماسوره فشار بدین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه