آموزش طرز تهیه شیرینی بمب_شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شکلات صبحانه …………. 750 گرم (به غیر از نوتلا)
آرد ……………………….. یک و نیم لیوان
نشاسته …………………. 2 قاشق غذاخوری
شکر ………………………. 1 قاشق غذاخوری
وانیل …………………….. 1 قاشق چایخوری
روغن مایع ………………. 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم …………………. نصف لیوان
پودر شکر ………………… به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا شکلات_صبحانه را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود. آرد ، نشاسته ، شکر ، وانیل ، روغن مایع و آب ولرم را در ظرف گود مناسبی ریخته و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا خمیر نرم و نسبتا چسبناکی حاصل شود. در صورت نیاز 1 تا 2 قاشق دیگر آرد به مواد اضافه میکنیم تا خمیر قوام و انسجام لازم را پیدا کند. روی ظرف خمیر را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت در دمای اتاق استراحت کند. دستها و میز را به روغن مایع آغشته کرده و از خمیر ، تکههایی به بزرگی گردو جدا کرده و کف دست گرد میکنیم. خمیر را روی میز چرب قرار میدهیم و به وسیلهی وردنه آن را کاملا باز میکنیم سپس یک اسکوپ یا قاشق از شکلات صبحانهای که در یخچال کاملا سفت شده است، لای خمیر قرار داده و خمیر را کاملا میبندیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار دادهایم، با فاصله، کنار هم میچینیم. سینی فر را به مدت 7 تا 8 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 230 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم تا کوکیها بپزد روی آنها کمی طلایی سپس از فر خارج کرده و بعد از این که کوکی های شکلاتی خنک شد، روی آنها را با پودر شکر تزیین کرده و سرو میکنیم.
.
شیرینانهی 1: بهتر است از شکلات صبحانهای استفاده کنیم که در حالت معمولی سفتتر از بقیهی شکلاتهای صبحانه باشد تا در دمای بالای فر به سرعت ذوب نشود برای همین بهتر است از شکلاتهای صبحانهی نوتلا و سارلا استفاده نکنیم.
شیرینانهی 2: دقت کنیم که کوکیها بیشتر از زمان گفته شده در فر نماند چون شکلات آنها سفت شده و میسوزد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه