آموزش طرز تهیه شیرینی آلمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
روغن صاف: 150 گرم
پودر شکر: 80 گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک هشتم ق چ
شربت غلیظ: 15 میلی لیتر
آرد: 300 گرم
پودر شکر: به میزان لازم
مارمالاد: به میزان لازم
طرز تهیه
1. روغن، پودر شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. شربت و آرد را اضافه کرده، با دست مخلوط کنید.
2. در صورت چسبناک بودن، خمیر را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
3. خمیر را بین دو روق کاغذ روغنی به ضخامت 2-3 میلی متر باز کنید و با شکل های دلخواه قالب بزنید. وسط نیمی از شیرینی ها را با قالب کوچکتر درآورید و در سینی چرب نشده بچینید.
4. سینی را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 12-15 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس به دلخواه شیرینی ها را تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه