آموزش طرز تهیه شیربرنج میوه_ای بدون شیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سیب ………………. 3 عدد
برنج خُرد …………..1 لیوان
نشاسته …………….1 فنجان قهوهخوری
شکر ……………….. 2 لیوان
آب پرتقال تازه ……. 3 پرتقال
قیصی ……………… 50 گرم
کشمش …………….. 50 گرم
آب ………………….. 10 لیوان
پودر دارچین ………. به مقدار لازم
مغز فندق ………….. به مقدار دلخواه(خرد شده)
.
طرز تهیه
سیب ها را شسته، پوست میکنیم و در ظرف مناسبی رنده میکنیم. سیبهای رنده شده را به همراه برنج ِخُردِ شسته شده در قابلمهای ریخته، آب را اضافه میکنیم و قابلمه را روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم تا برنج نرم شود سپس کشمش و قیصی خرد شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم همهی مواد با هم بپزد تا برنج کاملا نرم شود. نشاسته را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس شکر و آبِ 3 عدد پرتقال تازه را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی هم میزنیم و اجازه میدهیم همهی مواد به آرامی با هم بپزد و غلیظ شود سپس آن را در ظرفهای مورد نظر کشیده و روی آن را با پودر دارچین و مغز فندق خرد شده تزیین کرده و بعد از این که کاملا خنک شد، سرو میکنیم.
.
شیرینانهی 1: میتوانیم از مقدار کمتری شکر استفاده کنیم.
شیرینانهی 2: برای گرفتن طعم ترشی نشاسته، آن را از قبل در آب سرد خیس میکنیم و اجازه میدهیم تهنشین شود سپس به آرامی آب روی نشاسته را خالی میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه