آموزش طرز تهیه شکلات بادام زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
شربت ذرت یا شربت عسل 1 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
بادام زمینی خام 2 فنجان
کره برش خرده 1 فنجان
شکر 2 فنجان
آب 1/2 فنجان
طرز تهیه
٢-1 قالب به سایز ٣٨x٢۵ با کره چرب کنید.
2-شکر، شربت وآب را درتابه چدنی بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید، گاهی ترکیب را هم زده تا شکرحل شود.
3-به مدت ٨ تا ١٢ دقیقه بجوش بیاید.کره را اضافه کنید.
4-بادام زمینی راهم اضافه کرده ،یک دماسنج مخصوص حرارت اینکاررا درشربت قرارداده ،باید درجه دما روی ٢٨٠ درجه فارنهایت ویا ١۴٠ درجه سانتیگراد باشد.
5-بعد از ١٠-١ دقیقه از روی حرارت بردارید ویا در مرحله ای که دراین مرحله اگر کمی ازترکیب را توی آب سرد بریزید بصورت رشته ای سخت می شود.
6-بلافاصله پس از برداشتن از روی حرارت توی قالبها به ضخامت ١/۴ اینچ پهن کرده وگذاشته تا سرد شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه