آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه شکر پاره؛ دسر به صرف یک شیرینی ترکیه ای!

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شکر پاره؛ دسر به صرف یک شیرینی ترکیه ای! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
پودر شکر: یک دوم پیمانه
آرد سمولینا: دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
آرد: دو و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری

مواد لازم شربت:

شکر: 3 پیمانه
آب: 3 پیمانه
آب لیموترش: یک قاشق چای خوری

مواد لازم اضافی:

بادام (خام): یک الی دو پیمانه
پسته (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا برای تهیه شربت، شکر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. آب لیموترش را اضافه کرده و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه خمیر:

زرده و سفیده یکی از تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده آن را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز داده و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.

گلوله هایی به اندازه یک آلوی درشت از مواد جدا کنید و کف دست خود شکل دهید. زرده تخم مرغ کنار گذاشته را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید و یک عدد بادام خام روی آنها قرار دهید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

شربت خنک شده را روی شیرینی ها بریزید و در صورت تمایل مقداری پسته پودر شده روی آنها بپاشید و سرو کنید.
طرز تهیه شکر پاره؛ دسر به صرف یک شیرینی ترکیه ای!

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی