آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شکرپاره

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شکرپاره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

250 گرم مارگارین و یا کره (نرم شده در دمای اتاق)
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رومال)
1 لیوان پودر قند (لیوان پودر قند)
1 لیوان بعلاوه 2 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 قاشق چایخوری جوش شیرین (میتونید فقط بکینگ پودر بریزید)
آرد به مقدار لازم (4 الی 4.5 لیوان)

برای شربت:
4.5 لیوان شکر
5 لیوان آب
آب نصف لیموی تازه

طرز تهیه

ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و بجوشانید. (بعد از اینکه جوشید لیمو را اضافه کنید و 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشانید.) سپس کنار بذارید سرد کنید. تاتلی گرم و شربت در قوام سرد ولرم باشد.
برای خمیر تاتلی تمام مواد بجز آرد و سمولینا را داخل کاسه ای ریخته و با دست ورز دهید.
سپس سمولینا را اضافه کرده ورز دهید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید. خمیر نرمی که به دست نچسبد درست کنید. خمیر را 15 دقیقه استراحت دهید. از خمیر استراحت کرده تکه هایی به بزرگی گردو جدا کنید، گرد کرده، شکل بدهید. روی سینی فر چرب شده بچینید. روی آن زرده تخم مرغ بمالید. با چنگال روی آنها را خط بزنید، وسط آن فندق بذارید و کمی فشار دهید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آن سرخ شود 35 دقیقه بپزید.
شکرپاره های پخته شده را از فر خارج کنید وقتی گرمای اولیه اش رفت (حدود 5 دقیقه بعد) شربت را بریزید. روی آن را با سینی دیگری بپوشانید تا شربت را به خوب جذب کند. شکرپاره هایی که شربت را جذب کرده و استراحت کرده اند با پسته تزئین و سرو کنید.
نوش جان
طرز تهیه شکرپاره

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی