آموزش طرز تهیه شيريني گردویی شربتی . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………………. 1 عدد
ماست …………………….. 2 قاشق غذاخوري
کره ………………………… 125 گرم
روغن مايع ……………….. 1 فنجان
ايرميک(آرد سمولينا) ……. 3 قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر ……………… 1 قاشق چاي خوري
آرد …………………………. حدود 3 ليوان
گردوي خرد شده …………. به مقدار لازم
مواد لازم شربت:
شکر ……………………….. 2 ليوان
آب …………………………. دو و نيم ليوان
آب ليمو ترش …………….. نصف قاشق غذاخوري
طرز تهیه
براي تهيه ي شربت، شکر و آب را در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم. وقتي به جوش آمد شعله ي اجاق را کم کرده اجازه مي دهيم 25 دقيقه بجوشد سپس از روي شعله ي اجاق برداشته و آب ليمو ترش را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. اجازه مي دهيم کاملا خنک شود. براي تهيه ي خمير شيريني، کره ي هم دما با اتاق، تخم مرغ، روغن مايع، ماست و ايرميک را در ظرفي ريخته و با هم مخلوط مي کنيم و مخلوط آرد و بيکينگ پودر را کم کم به اين مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. از خمير تکه هايي به اندازه ي يک گردوي بزرگ برداشته کف دست باز مي کنيم و مقداري گردوي خرد شده وسط آن مي گذاريم و خمير را مي بنديم و روي يک الک يا قسمت دندانه درشت رنده با کمي فشار، خمير را مي غلتانيم تا روي شيريني، شکلي مانند تصوير پيدا کند. شيريني ها را در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي چينيم و در فري که از قبل با دماي 190 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا شيريني ها پخته و طلايي شود سپس سيني را از فر خارج کرده و بعد چند دقيقه شربت خنک را کاملا روي شيريني هاي داغ مي ريزيم و اجازه مي دهيم چند ساعت بماند تا شربت کاملا به خرد شيريني ها برود.
شيرينانه : ايرميک نوعي آرد با دانه هاي درشت تر از آرد معمولي(مانند نمک) است که معني آن سمولينا است و در ترکيه در پخت بسياري از شيريني ها از آن استفاده مي شود، در صورت در دسترس نبودن مي توانيم آن را از شيريني حذف کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه