آموزش طرز تهیه شيريني زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ي هم دما با اتاق ………………… 125 گرم
تخم مرغ ……………………………… 1 عدد
شکر …………………………………… 1 ليوان
ماست ………………………………… 1 فنجان
آب ولرم ………………………………. 1 قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر …………………………. 1 قاشق غذاخوري
آرد …………………………………….. حدود 3 ليوان
مواد لازم سس زردآلو:
مارمالاد يا مربا ي زردآلو ………. 2 قاشق غذاخوري
نشاسته ………………………………. 2 قاشق غذاخوري
آب ……………………………………. 1 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
ابتدا مربا يا مارمالاد زردآلو را در ظرفي ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم. آب و نشاسته را در ظرفي خوب با هم مخلوط کرده و کم کم به مرباي زردآلو اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا بجوشد و قوام پيدا کند سپس از روي شعله برمي داريم و اجازه مي دهيم که خنک شود. براي تهيه ي خمير شيريني، کره ي هم دما با اتاق، تخم مرغ، شکر، ماست، آب ولرم و بيکينگ پودر را در ظرفي خوب مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير نرم و لطيفي حاصل شود. خمير را به 3 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را به وسيله ي وردنه باز مي کنيم و با سر يک ليوان پهن آن را برش مي دهيم و يک قاشق مربا خوري از سس زردآلوي سرد شده را روي خميرهاي دايره اي مي ريزيم و با کمک انگشتان شست و اشاره سه گوشه ي خمير را به هم فشار داده و به خمير، شکل مثلثي مي دهيم. اين کار را با همه ي خمير انجام داده و شيريني ها را درون سيني فر که از قبل چرب کرده ايم قرار مي دهيم و در فري که از قبل با دماي 190 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا شيريني ها بپزد و طلايي شود.
شيرينانه ي 1: مي توانيم براي يک دست شدن سس زردآلو بعد از خنک شدن آن را با گوشتکوب برقي ميکس کنيم.
شيرينانه ي 2: آرد را کم کم و با دقت اضافه مي کنيم تا شيريني بافت منسجم و لطيفي پيدا کند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه