آموزش طرز تهیه سکه ای شکری مخملی و آب نبات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
کیک مخملی قرمز پخته 1 عدد
پنیر خامه ای 250 گرم
کره 250 گرم
تخم مرغ1 عدد
عصاره نعنا 1 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 100 گرم
آب نبات به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
2-کیک را کاملا پودر کنید. در ظرفی پنیر خامه ای و کره آب شده بریزید و با همزن برقی آن قدر بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
3-سپس تخم مرغ، عصاره نعنا و ۲ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا باید یک پیمانه کیک پودر شده را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنید.
4-هر بار یک پیمانه کیک اضافه کنید. دقت کنید باید تا زمانی کیک بریزید که مایه شیرینی به اندازه لازم سفت شود و به دست بچسبد.
5-حدود ۲-۱ قاشق سوپخوری از خمیر شیرینی بردارید و گرد کنید. با دست کمی آن را فشار دهید و داخل بقیه شکر بغلتانید. بعد شیرینی را روی سینی فر قرار دهید. سپس آبنبات را روی شیرینی قرار داده و کمی فشار دهید. هر تعداد که میشود شیرینیها را به همین شکل آماده کنید.
6-سینی را به مدت ۱۰-۹ دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند. بعد از زمان ذکر شده سینی را از فر خارج کرده و صبر کنید تا شیرینیها کمی خنک شوند. سپس آنها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه