آموزش طرز تهیه سوپ گوشت ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
هويج ……………………… 3 عدد
سيب زميني ……………… 3 عدد
روغن زيتون ……………… 1 فنجان
آب …………………………. 1 ليوان
مواد لازم گوشت سوپ:
گوشت چرخ کرده ……….. 300 گرم
برنج شکسته ……………… 1 فنجان
تخم مرغ ………………….. 1 عدد
پياز ………………………… 1 عدد
جعفري تازه ي خرد شده … 1 فنجان
نمک، فلفل ………………… به مقدار لازم
مواد لازم سس سوپ:
تخم مرغ …………………. 1 عدد
ماست …………………….. 2 ليوان
آرد …………………………. 2 قاشق غذاخوري
ليموي ترش تازه ………….. 1 عدد
طرز تهیه
براي تهيه ي گوشت قلقلي هاي اين سوپ، ابتدا پياز را در ظرف مورد نظر رنده کرده سپس گوشت چرخ کرده، برنج شکسته، تخم مرغ، جعفري خرد شده، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و خوب ورز مي دهيم و براي نيم ساعت در يخچال قرار مي دهيم سپس از اين گوشت، قلقلي هايي به اندازه ي دلخواه(ترجيحا نخود) درست کرده و در يک سيني آردپاشي شده مي گذاريم و سيني را در يخچال قرار مي دهيم. سيب زميني و هويج را نگيني خرد کرده و هر کدام را جداگانه در روغن زيتون خوب تفت مي دهيم و سپس هر دو را با هم در ظرف مخلوط کرده و 5 دقيقه هم با هم تفت مي دهيم. آب را اضافه کرده مي گذاريم به جوش بيايد و 10 دقيقه مواد بجوشند. گوشت هاي قلقلي را اضافه کرده و در ظرف را مي گذاريم تا زماني که گوشت هاي قلقلي بپزد. در اي حين در ظرف ديگري ماست، تخم مرغ، آرد و آب يک ليموي ترش تازه ي درشت را خوب با هم مخلوط مي کنيم تا يک دست شود سپس مخلوط را کم کم به ظرف سوپ که از روي شعله ي اجاق برداشته ايم اضافه کرده و هم مي زنيم. اگر سوپ به آب بيش تري نياز داشت، آب جوش به آن اضافه مي کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه