آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ گوشت ترش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ گوشت ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

هويج ……………………… 3 عدد
سيب زميني ……………… 3 عدد
روغن زيتون ……………… 1 فنجان
آب …………………………. 1 ليوان

مواد لازم گوشت سوپ:
گوشت چرخ کرده ……….. 300 گرم
برنج شکسته ……………… 1 فنجان
تخم مرغ ………………….. 1 عدد
پياز ………………………… 1 عدد
جعفري تازه ي خرد شده … 1 فنجان
نمک، فلفل ………………… به مقدار لازم

مواد لازم سس سوپ:
تخم مرغ …………………. 1 عدد
ماست …………………….. 2 ليوان
آرد …………………………. 2 قاشق غذاخوري
ليموي ترش تازه ………….. 1 عدد

طرز تهیه

براي تهيه ي گوشت قلقلي هاي اين سوپ، ابتدا پياز را در ظرف مورد نظر رنده کرده سپس گوشت چرخ کرده، برنج شکسته، تخم مرغ، جعفري خرد شده، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و خوب ورز مي دهيم و براي نيم ساعت در يخچال قرار مي دهيم سپس از اين گوشت، قلقلي هايي به اندازه ي دلخواه(ترجيحا نخود) درست کرده و در يک سيني آردپاشي شده مي گذاريم و سيني را در يخچال قرار مي دهيم. سيب زميني و هويج را نگيني خرد کرده و هر کدام را جداگانه در روغن زيتون خوب تفت مي دهيم و سپس هر دو را با هم در ظرف مخلوط کرده و 5 دقيقه هم با هم تفت مي دهيم. آب را اضافه کرده مي گذاريم به جوش بيايد و 10 دقيقه مواد بجوشند. گوشت هاي قلقلي را اضافه کرده و در ظرف را مي گذاريم تا زماني که گوشت هاي قلقلي بپزد. در اي حين در ظرف ديگري ماست، تخم مرغ، آرد و آب يک ليموي ترش تازه ي درشت را خوب با هم مخلوط مي کنيم تا يک دست شود سپس مخلوط را کم کم به ظرف سوپ که از روي شعله ي اجاق برداشته ايم اضافه کرده و هم مي زنيم. اگر سوپ به آب بيش تري نياز داشت، آب جوش به آن اضافه مي کنيم
طرز تهیه سوپ گوشت ترش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی