آموزش طرز تهیه سوپ کلم یونانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کلم 1 کیلوگرم
پیاز 1 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
آب 2 لیتر
گوجه فرنگی 500 گرم
فلفل سیاه 1/2 قاشق مربا خوری
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپ خوری
نمک 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-پیاز را مدت ۵ دقیقه سرخ کنید . آب را به آن بیفزائید و بگذارید بجوش بیاید .
2-همین که جوش آمد ، گوجه فرنگی ، کلم ، نمک و فلفل سیاه را درون آن بریزید .
3-دوباره بجوش آورید و مدت یک ساعت و نیم روی آتش ملایم بپزید تا کلم نرم شود .
4-سپس جعفری را روی سوپ بریزید و میل کنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه