آموزش طرز تهیه سوپ کلم ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
کلم خرد شده (انواع کلم به دلخواه) 6 پیمانه
گوشت چرخکرده 150 گرم
اسفناج تازه 1 پیمانه
فلفل شیرین خرد شده 1 پیمانه
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
جعفری (خرد شده) 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 1/4 پیمانه
نمک 1.2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
آب مرغ کم نمک 4 پیمانه
سس سویا 1/4 پیمانه
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
سرکه برنج 1 قاشق غذا خوری
آویشن (خرد شده) 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-در یک کاسه بزرگ، مخلوز کلم ها، گوشت چرخکرده، قلق شیرین، پیاز، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم روی اجاق بگذارید.
2-در یک کاسه کوچک، آب مرغ، سس سویا، رب گوجه فرنگی، سرکه برنج و آویشن را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. خوب هم بزنید تا به هم مخلوط شوند.
3-درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا حدود ۳ ساعت با حرارت کم بپزد.
4-فصل پاییز و بسیاری از مردمدر این فصل سرما می خوردند
غذای فرد بیمار هم سوپ داغ و سرشار از ویتامین و سبزیجات است تا هم آب بدنش تامین شود و هم ویتامین های لازم به او برسد. ، .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه