آموزش طرز تهیه سوپ چدار و بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 1/4 پیمانه
سیب زمینی متوسط خرد شده 1 عدد
پیاز کوچک ریز خرد شده 1عدد
شیر (کم چرب) 1 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
جوز تازه رنده شده 1/4 قاشق چای خوری
آب مرغ کم نمک 3 پیمانه
روغن ÷ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کلم بروکلی ÷ دسته
طرز تهیه
1-برای تهیه سوپ چدار و بروكلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد كرده و گل آن را كنار بگذارید.
2-در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند.
3-آرد را اضافه كنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه كنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را كم كنید. (۱۰ تا۱۵ دقیقه)
4-در همین حال، گل كلم بروکلی و ۱/۲ پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید.
5-زمانیكه گل ها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید.
6-خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه كنید و سوپ را سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه