آموزش طرز تهیه سوپ هویج و دارچین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
هویج 500 گرم
سیب زمینی 250 گرم
کره 30 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
دارچین 2 قاشق چای خوری
برگ بو 4 برگ
آویشن 3 شاخه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سیبزمینی، هویج و پیاز را شسته و پوست میگیریم. سپس آنها را به صورت منظم خرد میکنیم.
2-سبزیجات خرد شده را در یک قابلمه ریخته به اندازه یک بند انگشت آب و کمی نمک روی آنها میریزیم.
3-برگ بو و ساقههای آویشن را با نخ میبندیم و داخل قابلمه میاندازیم (برگ بو و آویشن را به این دلیل با نخ میبندیم که در انتهای پخت به راحتی قابل جدا کردن باشند).
4-بعد از به جوش آمدن آب، شعله را کم کرده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در قابلمه را میگذاریم تا سبزیجات خوب بپزند. در این مرحله دارچین را هم اضافه میکنیم.
5-بعد از اینکه از پخت سبزیجات اطمینان حاصل کردیم، برگ بو و آویشن را از قابلمه خارج میکنیم.
6-شعله را خاموش کرده میگذاریم کمی سبزیجات خنک شوند؛ سپس مواد را داخل غذاساز ریخته و له میکنیم تا به صورت یک سوپ نرم و یکدست در آید. اینکار را میتوان با یک گوشکوب برقی داخل همان قابلمه هم انجام داد.
7-دوباره سوپ را درون قابلمه روی شعله کم قرار میدهیم و کره را به آن اضافه میکنیم.
8-سوپ آماده شده را با پیاز کاراملی، پیازچه یا خامه تزیین کرده و سرو میکنیم.
سایر نکات
سوپ هویج و دارچین، یک سوپ کرمی با مزه ای شیرین است که می توان آن را در هر فصلی درست کرد و از طعمش لذت برد.
این سوپ بسیار سالم و سبک است. بسته به میلتان میتوانید درون آن کره نریزید و مقدار دارچین را کم یا زیاد کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه