آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

قارچ 300 گرم
بال مرغ و گردن مرغ 300 گرم
پیاز سرخ شده 1/2 قاشق غذا خوری
هویج 2 عدد
نخود فرنگی 50 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده 1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شد 1 قاشق غذا خوری
آرد گندم 3 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
شیر 1 لیوان
خامه‏ 3 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1/4 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-قارچ ها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری شود .

2-سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید.

3-استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.

4-این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.
طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی