آموزش طرز تهیه سوپ سیر کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سیر 5 بوته
گوشت گوساله یا گوسفند 100 گرم
پیاز خرد شده 1 فنجان
هویج خرد شده 1 فنجان
سیر خرد شده 2 حبه
سیب زمینی پخته شده خرد شده 6 فنجان
آب مرغ 5 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
برگ بو 1 عدد
شیر کم چرب 1فنجان
جعفری تازه خردشده 1/4 فنجان
طرز تهیه
1-ابتدا پوست نازک روی سیر رو بگیرید، (پوست سیر رو نگیرید و حبه های سیررو جدا نکنید) هر دسته سیر را در فویل آلومینیوم بپیچید و در فر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت بپزید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه خنک شود.
2-سپس حبه های سیر را جدا کنید و له کنید تا یک چهارم فنجان خمیر سیر به دست بیاد. (پوست هاشو جدا کنید)
3-گوشت را ورقه ورقه کنید و در یک ماهیتابه سرخ کنید، سپس پیاز، هویج و ۲ حبه سیر خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
4-سیب زمینی را به اضافه آب مرغ اضافه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید، سپس برگ بو را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
5-درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا زمانی که سیب زمینی نرم شود در آخر برگ بو را خارج کنید.
6-خمیر سیر و ۲ فنجان از مخلوط سیب زمینی را در یک مخلوط کنید به خوبی مخلوط کنید تا نرم شود. پوره به دست امده را به ماهیتابه برگردانید و به ان شیر اضافه کنید و با دمای کم بگذارید به خوبی بپزد. در آخر در موقع سرو به مقدار دلخواه جعفری تازه روی سوپ بریزید و میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه