آموزش طرز تهیه سوپ سرد گیلاس و گوجه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوجه فرنگی 10 عدد
گیلاس 400 گرم
نان باگت 5 تکه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
سیر له شده 1 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
انگور تعدادی
مغز تخم کدو تعدادی
طرز تهیه
1-گیلاسها را بشویید و هسته آنها را درآورید. گوجهفرنگیها را هم بعد از شستوشو خرد کنید. حالا گیلاسها و تکههای گوجهفرنگی را داخل مخلوطکن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا گوجه و گیلاس باهم مخلوط شوند و پوره نرم و یکدستی حاصل شود.
2-خمیر نان باگت را درآورید، سپس نان را بهصورت تکههای ۳-۲ سانتی خرد کنید. حالا تکههای نان را داخل پوره بریزید و هم بزنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا تکههای نان نرم شوند.
3-بعد از زمان ذکرشده سیر و روغنزیتون را اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا پوره صورتیرنگ و یکدستی حاصل شود. اگر مخلوط خیلی غلیظ بود، مقداری آب اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا سوپ به غلظت دلخواه برسد. سوپ را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با گیلاسهای نصف شده، مقداری دانه انگور و کمی مغز تخمهکدو تزیین کرده و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه