آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ سرد پیش غذای تابستانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ سرد پیش غذای تابستانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوجه فرنگی رسیده 1 عدد متوسط
دانه ذرت نصف لیوان
شوید تازه به مقدار دلخواه
سوپ مرغ و ذرت
خیار 1 عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

ذرتها رو اگر به صورت تازه داشتید با مقداری آب بپزید و بذارید تا خنک بشه. در غیر این صورت میتونید از کنسرو ذرت استفاده کنین. گوجه و خیار رو یه صورت نگینی خرد کنین. شویدها رو هم شسته و درشت خرد کنین. در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنین و گوجه فرنگی ها و خیار ها و ذرتهای پخته رو در اون بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنین. میتونید این سوپ رو با برشهای زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنین.

از اونجایی که طبع این غذا سرد هست میتونید برای معتدل کردنش کمی نعنا خشک اضافه کنین.

خوشمزه تر شدن سوپ سرد:

اگر از شیرینی خوشتون میاد، باید بگم اضافه کردن کشمش به این مخلوط طعم فوق العاده ای بهش میده.
زیبا تر شدن سوپ سرد:

قبل از هر چیز سعی کنین مخلوط رو زیاد هم نزنین، چون ممکنه گوجه فرنگی ها له بشه و ظاهر سوپ رو زشت کنه. از گل محمدی هم میتونین برای تزیین روش استفاده کنین.
طرز تهیه سوپ سرد پیش غذای تابستانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی