آموزش طرز تهیه سوپ دال پاکستانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
یک فنجان دال (قبل از مصرف پاک شود)
3 فنجان آب
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبّه سیر خرد شده یا کوبیده شده
نصف ریشه زنجبیل تازه خرد شده
400 گرم رب گوجه فرنگی
2 قاشق چای خوری پودر کاری
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
1 قاشق چای خوری پودر گشنیز خشک
3-2 قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
آب را در یک قابلمه بجوشانید.
دال را در آب بریزید و یک دقیقه عمل جوشاندن را ادامه دهید.
پس از آن گاز را کم کرده و بگذارید تا دال بپزد. این عمل تا زمانی ادامه پیدا می کند که دال پخته و حالت خمیری پیدا کند.
پیاز، زنجبیل و سیر را در یک ماهی تابه سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند.
کاری، فلفل، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را به ماهی تابه افزوده و به مدت 3 دقیقه عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
دقت کنید که مخلوط در حین سرخ شدن باید دائم هم زده شود.
رب گوجه فرنگی را به محتویات درون ماهی تابه افزوده و 3 دقیقه دیگر عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
سپس محتویات سرخ شده درون ماهی تابه را به مایع دال درون قابلمه افزوده و بر روی آتش ملایم به مدت پانزده تا بیست دقیقه بپزید.
دال آماده است و می توانید آن را همراه با نان یا با برنج نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه