آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ دال عدس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ دال عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

دال عدس 2 پیمانه
آب مرغ 4 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
زنجبیل و زیره از هر کدام 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگ 1 قاشق غذا خوری
گشنیز 2 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد کرده و با نیمی از کره تفت می دهیم.

2-دال عدس را به همراه آب مرغ و ۱ لیوان آب و نمک و فلفل به پیازها اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا پخته شود.

3-در ظرفی دیگر زنجبیل تازه، زیره و سیر له شده را با بقیه کره تفت می دهیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم.

4-رب و گشنیز خرد شده را در آخر کار اضافه کرده و سوپ را در ظرف مورد نظرریخته و با ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون سرو می کنیم.

س

برای تهیه آب مرغ بهتر است از قسمت بال و گردن مرغ استفاده کنیم تا طعم بهتری به سوپ بدهد
دلیل اضافه کردن زنجبیل و زیره در انتهای زمان پخت این است که عطر این ادویه ها از بین نرود
به جای رب می توانیم از 2 عدد گوجه فرنگی پوره شده استفاده کنیم.
طرز تهیه سوپ دال عدس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی