آموزش طرز تهیه سوپ دال عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
دال عدس 2 پیمانه
آب مرغ 4 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
زنجبیل و زیره از هر کدام 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگ 1 قاشق غذا خوری
گشنیز 2 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد کرده و با نیمی از کره تفت می دهیم.
2-دال عدس را به همراه آب مرغ و ۱ لیوان آب و نمک و فلفل به پیازها اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا پخته شود.
3-در ظرفی دیگر زنجبیل تازه، زیره و سیر له شده را با بقیه کره تفت می دهیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم.
4-رب و گشنیز خرد شده را در آخر کار اضافه کرده و سوپ را در ظرف مورد نظرریخته و با ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون سرو می کنیم.
س
برای تهیه آب مرغ بهتر است از قسمت بال و گردن مرغ استفاده کنیم تا طعم بهتری به سوپ بدهد
دلیل اضافه کردن زنجبیل و زیره در انتهای زمان پخت این است که عطر این ادویه ها از بین نرود
به جای رب می توانیم از 2 عدد گوجه فرنگی پوره شده استفاده کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه