آموزش طرز تهیه سوپ توردال هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
غذاهای هندی پر از ادویههای خاص و البته بسیار تند هستند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ توردال یا لپه هندی را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه این سوپ بسیار راحت است و فوت و فن پخت آن فقط چاشنیها و ادویههای به کاربرده شده است. با ما همراه باشید با طرز تهیه سوپ توردال
زمان آماده کردن: ۱۰ دقیقه زمان پخت: حدود ۱ ساعت مقدار: ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه سوپ توردال هندی
دوسوم پیمانه لپه هندی
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۶ پیمانه آب
۲ عدد گوجه فرنگی رسیده (رنده شده)
۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری پودر راسام
۴ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق چایخوری مایه تمبر هندی
۱ قاشق غذاخوری روغن
۴ قاشق چایخوری تخم خردل
۶ عدد برگ بو
۴ قاشق چایخوری زیره سبز
یکچهارم قاشق چایخوری آنغوزه
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
طرز تهیه
یک قابلمه بردارید و داخل آن مقداری آب بریزید. توردال و فلفل را داخل آب بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید. کمی مواد را بجوشانید سپس حرارت را ملایم کنید تا توردال حدود ۴۵ دقیقه بپزد.
گوجه فرنگی، گشنیز تازه (خرد شده) و پودر راسام را اضافه کنید و مواد را حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید.
نمک، شکر و تمبر هندی را اضافه کنید و برای ۷ تا ۸ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.
یک تابه بردارید و مقداری روغن داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، تخم خردل سیاه را تفت دهید تا ترکیدن صدای آن کم شود. برگ بو، زیره سبز، آنغوزه و زردچوبه را هم اضافه کنید و چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید سپس به قابلمه اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه سوپ را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مناسب سرو کنید.
این سوپ را در کنار پلوی ساده هم میتوانید سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه