آموزش طرز تهیه سوپ بروکلی پنیری؛ پیش غذایی ساده و مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 پیمانه بروکلی خردشده
1 پیمانه پیازچه خرد شده
3 پیمانه آب مرغ
1 پیمانه شیر
2 پیمانه پنیر چدار
1 پیمانه ماست پرچرب
1 عدد سینه مرغ پخته شده
1/4 پیمانه پنیر بلوچیز برای تزئین
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
2 حبه سیر له شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، سیرها را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه طلایی شدند، تکه های پیازچه و بروکلی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از ۵-۴ دقیقه آب مرغ را بریزید. صبر کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سبزیجات نرم شوند
2. سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید، سپس همراه با شیر به مواد اضافه کنید. سوپ را به آرامی هم بزنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا جا بیفتد. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید
3. بعد از زمان ذکرشده سوپ را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود، سپس نیمی از آن را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم و پوره ای شکل شود. سوپ پوره شده را به قابلمه برگردانید و دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله پنیر چدار و ماست را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
4. وقتی سوپ جا افتاد، آن را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید. ظرف ها را با پنیر بلوچیز تزئین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه