آموزش طرز تهیه سوپ بروکلی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بروکلی خردشده 4 پیمانه
پیازچه خرد شده 1 پیمانه
سینه مرغ پخته شده 1 عدد
آب مرغ 3 پیمانه
سیر له شده 2 حبه
شیر 1 پیمانه
پنیر چدار 2 پیمانه
ماست پرچرب 1 پیمانه
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
پنیر بلوچیز برای تزئین 1/4 پیمانه
طرز تهیه
1-در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، سیرها را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه طلایی شدند، تکه های پیازچه و بروکلی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از ۵-۴ دقیقه آب مرغ را بریزید. صبر کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سبزیجات نرم شوند.
2-سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید، سپس همراه با شیر به مواد اضافه کنید. سوپ را به آرامی هم بزنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا جا بیفتد. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید
3-بعد از زمان ذکرشده سوپ را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود، سپس نیمی از آن را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم و پوره ای شکل شود. سوپ پوره شده را به قابلمه برگردانید و دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله پنیر چدار و ماست را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
4-وقتی سوپ جا افتاد، آن را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید. ظرف ها را با پنیر بلوچیز تزئین و سرو کنید.
سایر نکات
برای مزه دار کردن این سوپ می توانید به میزان دلخواه آبلیمو اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه