آموزش طرز تهیه سوپ انار؛ پیش غذای متفاوت شب یلدا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
عدس: ¾ پیمانه
کره: ۲ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
آب: ۸ پیمانه
برنج: ۱ پیمانه
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ½ پیمانه
پیاز تازه خرد شده: ½ پیمانه
آب انار: ۱ پیمانه
کره: ۱ قاشق غذاخوری
نعنا خرد شده تازه: ۲ قاشق خوری
نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
کشمش: ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده (قلقلی شده): ۴۵۰ گرم
طرز تهیه
1عدس ها را داخل ظرفی شسته سپس آبکشی کنید و داخل آبکش کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود
2- قاشق غذا خوری کره را داخل قابلمه آب کنید
3-سپس پیاز را اضافه کنید و تفت بدهید
4-عدس، برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، گوشت و آب را اضافه کنید.
5-شعله را زیاد کنید و اجازه دهید بجوشد.
6–سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه غذا روی گاز بجوشد تا برنج و عدس کاملا پخته و نرم شود
7-ب انار را به روش هایی که بلد هستید بگیرید
8–سپس آب انار، جعفری و پیاز سبز تاره خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.
9 -قاشق غذا خوری کره را داخل یک تابه کوچک آب کنید.
10-نعنا و کشمش را اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که کره طلایی رنگ شود. سپس آن را به سوپ اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه