آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه سوفله فرانسوی مخصوص به همراه نكات مهم

در اين پست از 7 گنج طرز تهيه سوفله فرانسوي مخصوص را به علاقمندان به آشپزي آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج طرز تهيه سوفله فرانسوي مخصوص را به علاقمندان به آشپزي آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…

سوفله

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :برای نفر

نمك                          به میزان لازم
پنیر پیتزا                    150گرم
تخم مرغ                    5عدد
شیر                         2لیوان
آرد                         50گرم
كره                         50گرم
فلفل                          به میزان لازم

طرز تهیه

در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود.

كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب كنید.
آرد رابا مقداری نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود.
سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط میكنیم تا به اصطلاح جمع شود.
سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم میزینم تا مواد مخلوط شوند.
این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام میدهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمیداریم.
تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا میكنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط میكنیم.
پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.
سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط نمائید.
ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.

نكات:

  •  سوفله را ميتوان هم به عنوان غذای اصلی و هم بعنوان دسر سرو میشود .
  • در صورت تمایل مقداری جوش شیرین یا بیكینگ پودر به مواد اضافه كنید تا بهتر پف كنند.
  • سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای 1تا2 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید.
  • در نیم ساعت اول پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف آن است.
نوش جان…

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

 

2 دیدگاه

2 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی