آموزش طرز تهیه سوشی فیلادلفیا رول را با سس سویا میل کنید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
20 گرم فیله سالمون دودی
100 گرم برنج ژاپنی
0.12 عدد آووکادو
1.5 عدد مارچوبه
1 عدد ورق نوری
6 گرم سیاهدانه
25 گرم پنیر خامه ای
5 گرم شکر
7 میلی لیتر سرکه برنج
10 گرم جینجر
10 میلی لیتر سویا سس
1 به مقدار لازم نمک
5 گرم سیاهدانه
طرز تهیه
آووکادو را پوست کنده و آنرا برشهای بلند دهید. برنج را چند مرتبه بشویید، سپس با آب داغ به مدت نیم ساعت خیس کنید.
بعد از این مدت آب روی برنج را خالی کنید و در آب در حال جوش بریزید طوریکه نیم سانت روی برنج را آب بگیرد.
شکر و سرکه برنج را به برنج اضافه کنید. بعد از 10 دقیقه جوشیدن به میزان دلخواه نمک اضافه کنید، درب برنج را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد. بعد از آماده شدن، آنرا از قابلمه خارج کنید و در ظرفی بریزید تا سرد شود.
دست خود را خیس کنید و یک لایه نازک از برنج روی ورق نوری پخش کنید سپس روی آن را سیاهدانه بریزید. دور مت سوشی را سلفون یا کیسه فریزر بکشید و آنرا روی برنج قرار دهید و همه مواد را برعکس کنید طوریکه مت سوشی در زیر مواد سوشی قرار بگیرد. (برای برگرداندن راحت تر مواد بهتر است سوشی را با تخته ای که روی آن درست کرده اید برگردانید که مواد از هم نپاشد.)
پنیر خامه ای را روی ورق نوری بمالید. به فاصله یک سانتیمتر از لبه ورق نوری روی پنیر، مارچوبه قرار دهید.
کنار مارچوبه، آووکادو قرار دهید.
سالمون را در کنار آووکادو و مارچوبه قرار دهید.
به کمک مت سوشی، سوشی را رول کنید. مراقب باشید که بین لایه های رول سوشی فضای خالی وجود نداشته باشد سپس آنرا یه مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد رول را به کمک یک چاقو خیلی تیز و تمیز برش دهید. سوشی را به همراه سویا سس و جینجر سرو کنید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه