آموزش طرز تهیه سس کچاپ با خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
خامه 200 گرم
آبلیمو 3 قاشق سوپ خوری
پاپریکا 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-نمک، پاپریکا و رب گوجه را در آبلیمو حل می کنیم و سپس آنها را با خامه مخلوط می کنیم. سس شما آماده سرو است.
2-شما می توانید این سس لذیذ را در زمانی کوتاه تهیه و همراه با انواع غذا های گوشتی میل کنید. این سس در کمتر از 15 دقیقه آماده می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه