آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس کارامل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سس کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

شکر قهوه ای 1 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
وانیل‏ خالص 1 قاشق چای خوری
نمک کمی

طرز تهیه

1-تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.

این سس ماهیتاً به غلظت سس کاراملی که تنها با شکر درست می شود نبوده و رقیق تر از آن است و به همین دلیل مناسب انواع شیرینی جات دسرها و بستنی ها می باشد. استفادهٔ شیر، وانیل و کره در این سس طعم آن را بسیار برجسته می نماید. دقت کنید که نمک را فقط به اندازه ای که بین 2 انگشت قرار می گیرد، استفاده می
‎کنیم.
اگر شکر قهوه‌ای ندارید از شکر سفید استفاده کنید، فقط برای اینکه رنگ کاراملتان قهوه‌ای شود، شکر سفید را در یک تابه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتا قهوه‌ای شود. در این حالت شکر آرام آرام آب می‌شود، سپس کره و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

سایر نکات

این سس ماهیتاً به غلظت سس کاراملی که تنها با شکر درست می شود نبوده و رقیق تر از آن است و به همین دلیل مناسب انواع شیرینی جات دسرها و بستنی ها می باشد. استفادهٔ شیر، وانیل و کره در این سس طعم آن را بسیار برجسته می نماید. دقت کنید که نمک را فقط به اندازه ای که بین 2 انگشت قرار می گیرد، استفاده می
‎کنیم.
اگر شکر قهوه‌ای ندارید از شکر سفید استفاده کنید، فقط برای اینکه رنگ کاراملتان قهوه‌ای شود، شکر سفید را در یک تابه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتا قهوه‌ای شود. در این حالت شکر آرام آرام آب می‌شود، سپس کره و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه سس کارامل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی