آموزش طرز تهیه سس کارامل مخصوص دسر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سس کارامل یکی از اون دسته سس های محبوب و خوشمزه برای انواع دسر ها و کیک هاست با این سس میشه انواع کیک، چیزکیک، پای، تارت، بستنی و دسرهای سرد و گرم رو تزیین کرد و بهشون یه طعم خوشمزه و لذیذ اضافه کرد، برای همین خیلی خوبه که طرز تهیه سس کارامل رو بدونیم و بتونیم توی خونه درستش کنیم تا برای انواع دسر ها ازش استفاده کنیم و از طعمش لذت ببریم. در کل سس کارامل به دو روش اصلی تهیه میشه با استفاده از آب و بدون استفاده از آب در این روش که از آب استفاده میشه طعم کارامل قوی تره به خاطر اینکه شکر زمان بیشتری حرارت میبینه. شما میتونین طرز تهیه کارمل بدون آب رو هم اینجا ببینین روش تهیه کارامل بدون آب زوش ساده تری به حساب میاد.
مواد لازم:
۱/۳ پیمانه آب
۱ پیمانه شکر
۳۰ گرم کره
۱ پیمانه خامه صبحانه
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
مراحل تهیه
برای تهیه سس کارامل شکر رو داخل یه قابلمه کوچک بریزین و بعد قابلمه رو کمی تکون بدین تا شکر مسطح بشه.
حالا آب رو روی سطح شکر بریزین تا آب کاملا تمام شکر رو خیس کنه.
بعد حرارت رو متوسط کنین و بدون اینکه مخلوط رو هم بزنین اجازه بدین تا شکر کاملا داخل آب حل بشه و مخلوط به جوش بیاد.
بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد کم کم تغییر رنگ پیدا میکنه آبش تبخیر میشه و تیره و طلایی میشه. وقتی به رنگ تصویر دراومد حرارت رو خاموش کنین. دقت کنین در این مرحله مخلوط فوق العاده داغ و خطرناکه.
حالا بلافاصله خامه رو داخلش بریزین و مدام و سریع مخلوط رو هم بزنین.
وقتی خامه با شکر مذاب مخلوط میشه پف میکنه و بالا میاد اصلا نگران نباشین چون کم کم با سرد تر شدن و هم زدن مداوم، حالت سس رو پیدا میکنه.
بعد از مخلوط کردن خامه با شکر مذاب کره، نمک و وانیل رو هم اضافه کنین و باز به هم زدن ادامه بدین تا سس شکل بگیره.
در این مرحله سس رقیقه و باید بهش اجازه بدین تا در دمای محیط خنک بشه و بعد داخل یخچال بذارینش تا غلیظ بشه.
حالا سستون آماده مصرف برای انواع دسره … نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه