آموزش طرز تهیه سس چیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
سیر 4 حبه
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
عسل 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز (چیلی) 1 عدد
ادویه تند کاری 1/2 قاشق مربا خوری
جوز هندی 1 عدد
برگ بو 2 عدد
آویشن 1/2 قاشق غذا خوری
پیاز 4 عدد
طرز تهیه
1-پیازها را ریز رنده كرده و در مخلوطكن میریزیم. همزمان آویشن، برگبو، سیر را نیز در مخلوط كن میریزیم.
2-جوزهندی را نیز رنده كرده و همراه ادویه تند به بقیه مواد میافزاییم.
3-فلفلهای چیلی را روی حرارت به مدت دو تا سه دقیقه كبابی كرده و بدون اینكه قسمتهای كبابی آن را جدا كنیم به همراه عسل در مخلوطكن میریزیم تا یكدست شود.
4-همه مواد را همراه روغن زیتون با هم مخلوط كرده، سپس سس آماده شده را سرو میكنیم.
سایر نکات
این سس برای انواع ساندویچ و پیتزا استفاده میشود، همچنین میتوان از سس چیلی در خوراکهای تند نیز استفاده کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه