آموزش طرز تهیه سس مارینارا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سیاه 3/4 قاشق چای خوری
نمک 1.5 قاشق چای خوری
سیر (خرد شده) 2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 1.5 کیلوگرم
طرز تهیه
1-برای کندن پوست گوجه ها، انتهای هر گوجه برشی شبیه X میزنیم و گوجه ها رو ۱۵ تا ۳۰ ثانیه تو قابلمه پر از آب جوش میریزیم. سپس گوجه ها رو از آب جوش بیرون میاریم و بلافاصله بمدت ۳۰ ثانیه توی آب یخ میذاریم تا خنک بشن. حالا میتونیم پوست گوجه ها رو بکنیم و از قسمت برش خورده، توسط نوک چاقو، هسته ها رو خارج کنیم. سپس گوجه ها رو قطعه قطعه میکنیم.
2-سیر رو توی روغن میریزیم و روی حرارت شعله متوسط میذاریم تا ترد و داغ بشه اما دقت کنید نباید رنگش قهوه ای بشه. بعد گوجه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو اضافه کرده و حرارت رو بیشتر میکنیم تا به جوش بیاد وقتی به جوش اومد مجددا حرارت رو کم میکنیم و میذاریم حدودا ۱۵ دقیقه روی حرارت بمونه. سس ما آماده ست.
سایر نکات
سس مارینارا، نوعی سس ایتالیاییست که برای انواع غذا کاربرد داره و میتونیم انواع چاشنی و ادویه رو بنا بر ذائقه بهش اضافه کنیم
این سس تو ظرف دربسته تا 3 روز تو یخچال و تا 3 ماه تو فریزر، قابلیت نگهداری داره
از این مقدار مواد اولیه حدودا 4 فنجان سس بدست میاد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه