آموزش طرز تهیه سس سالاد ایتالیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
فلفل قرمز پرک 1/4 قاشق چای خوری
تخم کرفس 1/8 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
عسل 3 قاشق چای خوری
ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
پودر آویشن 1/4 قاشق چای خوری
جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذا خوری
سیر له شده 2 عدد
پیازچه ریز شده 1 عدد
روغن زیتون 3/4 فنجان
سرکه قرمز 1/2 فنجان
طرز تهیه
1-تمامی ادویه ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید و با سرکه مخلوط کنید انها همراه با سیر خرد شده به روغن می افرایید و حسابی مخلوط کنید تا ادویه در روغن حل شوند این سس را قبل از سرو در شیشه در بسته بریزید حداقل نیم ساعت قبل از مصرف درست شود.
2-در یخچال تا ۱ ماه ماندگاری دارد .
سایر نکات
مزه این سس به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد اگر شیرین تر میپسندید کمی عسل بیشتر بریزید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه