آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس خامه ای برای کیک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سس خامه ای برای کیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

خامه صبحانه یا شیرپرچرب 1/3 لیوان
عسل 1 قاشق غذا خوری
اسانس دلخواه 2 قطره
پودر خامه 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی یا برقی چند دقیقه هم میزنیم.

2-نتیجه کارمون باید جوری باشه که سس حالت کشدار به خودش بگیره یعنی نه مثل خامه سفت بشه و نه آبکی باشه.

3-بعدیه پنج دقیقه سس رو داخل یخچال گذاشته و بیرون میاریم اگه غلظتش به دلخواهمون بود روی کیک یا دسرمون استفاده میکنیم

4-یا اگه نه زیادی شل هستش یه مقدار دیگه پودر خامه اضافه میکنیم و اگه احساس کردیم یخورده زیادی غلیظه یه قاشق شیر اضافه میکنیم تا روان تر شه.

5-شما میتونین کلا عسل رو حذف کنین اگه نمیخواین شیرین باشه یا جاش از پودر قند استفاده کنین.

6-این سس خامه ای رو میتونین به رنگهای مختلف درست کنین.

7-این یه تجربه شخصیه و از نظر خودم از گاناش سفید راحت تره و خوشمزه تر میشه.
طرز تهیه سس خامه ای برای کیک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی