آموزش طرز تهیه سس تاکوی تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
پودر سیر به مقدار لازم
شکر 1/2 قاشق چای خوری
زیره سیاه (پودر شده) 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده) 1 قاشق چای خوری
فلفل تند (پودر شده) 1.5 قاشق چای خوری
پنیر چدار (آب شده) 1 فنجان
پودر پیاز به مقدار لازم
آب سرد 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-پنیر را در درون کاسه ای بریزید.
2-بعد ادویه ها را باهم مخلوط کنید.
3-سپس ادویه ها را به پنیر اضافه کنید و هم بزنید.
4-اجازه بدهید ۱۲ ساعت در یخچال باشد و خود را بگیرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه