آموزش طرز تهیه سس آلفردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیق
مواد لازم برای 1 نفر
کره مارگارین 2 قاشق سوپ خوری
پیاز کوچک (ریز خرد شده) 1 عدد
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (تازه رنده شده) 2 قاشق سوپ خوری
جوز (تازه رنده شده) 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل 1/2 قاشق چای خوری
خامه زده شده 4 فنجان
طرز تهیه
1-مارگارین را در یک قابلمه روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. پیاز را تا زمانی که نرم شود در مارگارین سرخ کنید.
2-خامه ی زده شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. باقی مواد را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با در باز به آرامی بجوشد و گاهی هم بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه