آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود؛ مخصوص گیاهخواران

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود؛ مخصوص گیاهخواران . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

نخود پخته 400 گرم
بادمجان 1 عدد متوسط
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
دانه زیره سبز 1 قاشق مرباخوری
برگ گشنیز تازه به میزان دلخواه برای سرو سالاد

طرز تهیه

1. بادمجان را مکعبی خرد کرده و با کمی ادویه دلخواه روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا بپزد.

2. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط گرم کنید. زردچوبه و زیره سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.

3. اگر از کنسرو نخود استفاده نمی کنید 150 تا 200 گرم نخود را بپزید.

4. نخود پخته یا کنسرو نخود را آبکش کرده و به مخلوط ادویه جات اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که نخود ها کامل گرم شوند، تفت دهید.

5. بادمجان گریل شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.

6. غذا را با برگ گشنیز تزیین و سرو نمایید.
طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود؛ مخصوص گیاهخواران

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی