آموزش طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کلم سفید خلالی: (برشهای نازک زده شده) نصف کلم متوسط
هویج رنده شده: درشت دو عدد
گردو نگینی خرد شده: نصف پیمانه
کشمش: ۲۰۰ گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی )
ذرت بخارپز: ۲۰۰ گرم یا یک لیوان و نصفی
سس مایونز: سه تا چهار قاشق غذاخوری
ماست چکیده سفت: سه تا چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید یا فلفل سیاه: به میزات لازم
روغن زیتون بی بو: یک تا دو قاشق غذاخوری
من از آب لبو داخلش استفاده کردم میتونید کلا حذفش کنید و یا به جاش از نصف پیمانه آبلیموی تازه استفاده کنید.
طرز تهیه
1. برگ کلمها را خلالی ریز برش بدید و هویج را رنده کنید.
2. کشمش پلویی ریز را داخل آبکش بریزید و چند بار خوب بشویید.
3. ذرت را هم بخار پز کنید و روش آب سرد بریز تا خنک بشود.
4. گردوها را هم با دست به تیکه های درشت خرد کنید.
5. داخل یک ظرف گود سس مایونز، ماست چکیده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و روغن زیتون بریزید.
6. خوب باچنگال هم بزنید تا مقداری سس رقیق بشود.
7. بعد همه ی مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
8. داخلی ظرفی که میخواهید سالاد را سرو کنید بریزید و با گردو و کشمش و ذرت آن را تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه