آموزش طرز تهیه سالاد پیرونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این بار میخواهیم طرز تهیه سالاد ی متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سالاد پپرونی با پنیر چدار یک سالاد تند و پر از چاشنی و همراه با یک سس ایتالیایی خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه سس هم به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم
یکدوم پیمانه فلفل قرمز کبابی (خرد شده)
یکچهارم پیمانه پیاز قرمز حلقهای (خرد شده)
یکچهارم پیمانه سس ایتالیایی
۱ پیمانه کاهو پیچ درشت (خرد شده)
یکچهارم پیمانه زیتون سیاه
یکدوم پیمانه زیتون سبز
۱۸۰ گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
۱۲۰ گرم ژامبون پپرونی نواری خرد شده
۶۰ گرم سالامی نواری خرد شده
۱۰۰ گرم پنیر چدار
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۱ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
یکدوم قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
۱ حبه سیر ساطوری شده
۱ قاشق غذاخوری ریحان ساطوری شده
یکچهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز (خشک و خرد شده)
یکچهارم قاشق چایخوری پونه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سس ایتالیایی تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و با یکدیگر خوب مخلوط کنید تا مایه سس یکنواخت و یکدست شود.
روی ظرف را با سلفون خوب بپوشانید و در یخچال قرار دهید. بهتر است سس را از یک روز قبل آماده کنید و بعد استفاده کنید.
فلفل کبابی، زیتون سبز و سیاه و کاهوی پیچ را در ظرف بریزید. ژامبون پپرونی، سالامی و پنیر چدار نواری خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مخلوط کنید.
پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی مینیاتوری را به سالاد اضافه کنید. سس ایتالیایی را به ترکیبات اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سالاد کاملاً طعم دار شود.
سالاد را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه