آموزش طرز تهیه سالاد پپرونی با پنیر چدار و پنیر مرینت شده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پنیرهای طبیعی را مانند بلوچیز، گودا،پراتو و پنیرهای پستو سبز و قرمز را میتوان به روغن زیتون آغشته کرده و به همراه زیتون و فلفلهای رنگی سرو کرد یا داخل سالاد ریخت. برای بهتر کردن طعم آن می توان سرکه بالزامیک و فلفل قرمز پرک یا فلفل گرانول را نیز اضافه کرد. در ادامه این مطلب میخواهیم طرز تهیه سالاد پپرونی با پنیر چدار و یک نوع پنیر مرینت شده که میتواند بسته به سلیقه شما تغییر کند را آموزش دهیم.
مواد لازم:
نصف پیمانه فلفل قرمز کبابی و خرد شده
۱/۴ پیمانه پیاز قرمز حلقه شده
۱/۴ پیمانه سس ایتالیایی
۱ پیمانه کاهو پیچ درشت خرد شده
۱/۴ پیمانه زیتون سیاه
نصف پیمانه زیتون سبز
۱۸۰ گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
۱۲۰ گرم ژامبون نواری خرد شده
۶۰ گرم سالامی نواری خرد شده
۱۰۰ گرم پنیر چدار نواری خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۱ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
نصف قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه
۱ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری ریحان ساطوری شده
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک و خرد شده
۱/۴ قاشق چایخوری پونه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱) برای تهیه سس ایتالیایی، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. بهتر است سس را از یک روز قبل آماده کنید.
۲) فلفل کبابی، زیتون سبز و سیاه و کاهوی پیچ را در ظرف بریزید. ژامبون پپرونی، سالامی و پنیر چدار نواری خرد شده را به ظرف افزوده و مخلوط کنید. پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی مینیاتوری را به سالاد اضافه کنید.
۳) سس ایتالیایی را به ترکیبات اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سس به خورد سالاد برود. حالا میتوانید پنیرهای مرینت شده را هم روی سالاد بریزید یا در کنار آن سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه