آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد پانزلا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد پانزلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سالاد پانزلا یک سالاد ایتالیایی است که به دلیل داشتن گوجه، خیار و پیاز می‌توان آن را کمی شبیه به سالاد شیرازی دانست.

طرز تهیه را در ادامه بخوانید و به سادگی در منزل پانزلا را درست کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم:

۴ عدد گوجه بزرگ
۲ حبه سیر
۲ عدد خیار
‍۱ عدد پیاز قرمز
۱۰۰ گرم زیتون سبز
۴ عدد نان تست
۱ دسته ریحان
۱ دسته جعفری
پودر پنیر پارمسان
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
نصف قاشق غذاخوری شکر
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

نان‌های تست را به قطعات یک سانتی‌متری تقسیم کرده و با برس کمی روغن زیتون روی آن‌ها میزنیم وبه مدت ۲۰ دقیقه در فر می‌گذاریم تا ترد شوند.

در صورت تمایل میتوانید کمی سیر له شده را هم برای طعم‌دار کردن تست‌ها روی آن بگذارید و داخل فر قرار دهید.

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به شکل دلخواهتان خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید، زیتون‌ها را حلقه حلقه کرده و به آن اضافه کنید. برگ‌های ریحان را هم جدا کرده و درکاسه بریزید.

در صورت تمایل می‌توانید فلفل دلمه‌ای رنگی را هم به دستور تهیه اضافه کنید.

روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید سیر و جعفری را ریز خرد کنید و بعد از اضافه کردن به سس خوب هم بزنید.

سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو کردن در یخچال قراردهید تا طعم سس را به خود بگیرد. در آخر نان‌های تست را که قبلا آماده کرده بودید به ‌همراه پنیر پارمسان به سالاد اضافه کنید و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و از این سالاد ایتالیایی لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد پانزلا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی