آموزش طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ با فلفل کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۵دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کلم بروکلی(خرد شده) 6/5 فنجان
فارفاله (پاستای پاپیونی) 225 گرم
سس آلفردو 2/3 فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز کبابی و خرد شده) 200 گرم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
سینه مرغ پخته و خرد شده 170 گرم
ذرت 300 گرم
طرز تهیه
1-پاستا را در آب بپزید تا نرم شود و در ۳ دقیقه آخر ذرت را اضافه کنید. سپس با آب سرد آبکش کرده، کنار بگذارید.
2-در یک کاسه کوچک، سس آلفردو، فلفل دلمه ای و نمک را مخلوط کنید.
3-در کاسه بزرگی، پاستا، ذرت، کلم بروکلی و مرغ را مخلوط کنید. سپس مخلوط فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
4-می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده، در یخچال بگذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه