آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و كرفس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ 1 عدد
پیاز ریز خردشده 1 عدد
کرفس 3 ساقه
جعفری ساتوری شده 1 پیمانه
پیازچه 1 دسته
خیارشور 1 پیمانه
آبلیمو1 2 قاشق سوپ خوری
ماست 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سينه مرغ را شسته با كمي نمك و فلفل و مقدار خيلي كمي آب و پياز خرد شده بگذاريد بپزد. حرارت دادن را آنقدر ادامه دهيد تا آب مرغ به خوردش رفته و بيآب شود. حال، ظرف را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا گوشت مرغ خنك شود، بعد استخوان آن را جدا كرده و شروع به خرد كردن به شكل نگيني كنيد.
2-ساقههاي كرفس را شسته و روي تخته آشپزخانه با چاقوي تيز به شكل نگيني خرد كنيد و كناري بگذاريد. پيازچهها را پاك كرده و خوب بشوييد سپس در آبكش بگذاريد تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شكل حلقهحلقه نازك خرد كنيد.
3-خيارشورها را نگيني ريز خرد كنيد. جعفريها را هم با ساتور ريز خرد كنيد. حالا يك كاسه بزرگ آماده كنيد و تمام مواد را در آن بريزيد و با هم مخلوط كنيد. سس ماست و آبليمو را هم اضافه كرده و خوب مواد را هم بزنيد. مقداري نمك و فلفل اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد. سالاد را چند ساعتي در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا مزهدار و خنك شود سپس سرو كنيد.
سایر نکات
كرفس اگر جوان و تازه باشد مزه بهتري به سالاد ميدهد، پس بهتر است از ساقههاي مركزي و مغز كرفس استفاده كنيد.
اگر رژيم سفت و سختي نداريد و دكتر به شما مجوز خوردن كمي سس مايونز را ميدهد به جاي سس ماست، سس مايونز بريزيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه