آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ چرخ شده 450 گرم
پیاز خرد شده 1/2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای زرد 1 عدد
کره بادام زمینی 1/4 پیمانه
سس سویا 1/3 پیمانه
سرکه سیب 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
آب 2 قاشق سوپ خوری
حبه سیر له شده 2 عدد
پیازچه خرد شده 2 عدد
بادام زمینی خرد شده 1/2 پیمانه
گشنیز خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
برگ کاهو تعدادی

طرز تهیه

1-در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینكه پیاز نرم و طلایی شد، مرغ چرخ شده را همراه با مقداری نمك و فلفل داخل تابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.

2-فلفل دلمه‌ای‌ها را كه نگینی خرد كرده‌اید، بعد از حدود ۵ دقیقه به مرغ اضافه كرده و تفت دهید. حرارت را كم كرده و صبر كنید تا تكه‌های مرغ بپزند و فلفل‌ها نرم شوند.

3-در این فاصله در یك كاسه سس سویا، كره‌ بادام زمینی، سركه سیب، روغن زیتون، سیر له شده، آب و مقداری نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید تا سس نرم و یكدستی حاصل شود.۴

4-بعد از اینكه مرغ و فلفل‌ها سرخ شدند، سس را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. در انتها پیازچه و سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا مواد خنك شوند.

5-در یك ظرف مناسب یك با دو برگ كاهو بگذارید. حالا مخلوط مرغ را روی آن بریزید. بادام زمینی و گشنیز خرد شده را هم روی آن‌ها بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو كنید.
طرز تهیه سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی