آموزش طرز تهیه سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ماکارونی خشک شکل دار: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱/۲ پیمانه (اگر رژیمی باشد بهتر است)
ماست یونانی: ۱/۲ پیمانه کم چرب یا بدون چربی
سرکه سفید: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق چایخوری
عسل: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
تخم مرغ: ۲ عدد آب پز بخار پز یا خوب پخته شده، پوست کنده و نگینی شده
فلفل دلمهای قرمز خرد شده: ۱ پیمانه
هویچ درشت رنده شده: ۱ پیمانه
کرفس خرد شده: ۳/۴ پیمانه
پیاز قرمز نگینی شده: ۱/۴ پیمانه
جعفری تازه ریز شده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. ماکارونی را در آب نمک با توجه به دستور نوشته شده روی پاکت بپزید (من ۱/۲ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کردم).
2. ماکارونی را آب کشی کرده کمی آب سرد بریزید تا خنک شود. اجازه دهید آب آن کامل خالی شود.
3. در یک کاسه مخلوط متوسط مایونز، ماست یونانی، سرکه، خردل، عسل را مخلوط کرده و برای مزه دار کردن نمک و فلفل تازه آسیاب شده را به آن اضافه کنید (در ابتدا ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل بریزید سپس بعد از اینکه مواد را به پاستا اضافه کردید نمک بیشتری به آن اضافه کنید).
4. ماکارونی کاملا آب گرفته را در یک کاسه بزرگ همراه با تخم مرغ، فلفل دلمهای قرمز، هویج، کرفس و پیاز اضافه کنید (اگر میخواهید سالاد شما رنگ بیشتری داشته باشد میتوانید مقداری از سبزیجات را کنار بگذارید و در انتها روی سالاد بریزید).
5. سس سالاد را روی مواد توی کاسه بریزید، جعفری را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید تا به صورت یکسان روی همه مواد را سس بپوشاند. آن را سرو کنید یا در یخچال به مدت ۱ روز نگه دارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه