آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کرفس ۱ شاخه
هویج ۱/۲ عدد
کلم رادیشیو ۱۲۰ گرم
پیاز ۱ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا چیتی ۶۰۰ گرم
ریحان ۱۰ گرم
روغن زیتون ۱۳۰ میلی لیتر
سرکه سفید ۸۰ میلی لیتر
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پارمزان ۷۵ گرم
نان تست ۱۰۰ گرم

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی:

1. کرفس رو بشویید، هویج رو پوست بگیرید و اون‌ها رو به همراه کلم رادیشیو به شکل مکعب‌های نیم سانتی‌متری خرد کنید. به جای کلم رادیشیو می تونید از کلم قرمز استفاده کنید.

2. کنسرو لوبیا رو آبکش و خشک کنید.

3. از پیاز خرد شده استفاده کنید.

4. برگ‌های ریحان رو جدا کنید و ریز خرد کنید.

5. از برش های پنیر پارمزان استفاده کنید. برای این که برش پنیر پارمزان داشته باشید از لایه بیرونی و سفت پنیر با پوست کن چند برش جدا کنید.

6. نان رو به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری برش بزنید.

طرز تهیه

1. کرفس رو به همراه هویج، کلم رادیشیو، لوبیا، پیاز و ریحان در کاسه‌ای بریزید. روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و فلفل سیاه رو به اون‌ها اضافه کنید. سالاد رو برای ۲ ساعت در درمای اتاق کنار بذارید.

2. برش‌های پنیر پارمزان رو در یک و نیم لیتر آب سرد بریزید و برای ۱ ساعت روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید. اون‌ها رو از روی حرارت بردارید و بذارید تا خنک بشن.

3. فر رو از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم گنید. مکعب‌های نان رو در سینی فر بریزید و برای ۲۰ دقیقه در فر برشته کنید. هر چند دقیقه نان‌ها رو کمی هم بزنید تا یکدست برشته بشن.

4. سالاد رو در بشقاب ها بکشید، چند قاشق از آب سرد شده برش‌های پارمزان روی سالاد بریزید. مقداری تکه‌های نان و برش‌های پنیر پارمزان روی سالادها بذارید و سرو کنید.
طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی