آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی با بادمجان کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی
مقداری شوید
نمک و فلفل سیاه
کمی روغن زیتون
برای لایه بالایی:
3 عدد بادمجان کبابی
3_2 عدد فلفل قرمز کبابی شده (فلفل ترکیه ای)
1 استکان ذرت آب پز شده
2 حبه سیر
5_4 عدد خیارشور
4 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک
برای روی سالاد:
گردو
فلفل قرمز پرک شده
روغن زیتون
طرز تهیه:
طرز تهیه
سیب زمینی ها را خوب بشویید و داخل آب نمک فراوان بپزید. پوست سیب زمینی های پخته شده را بعد از سرد شدن بکنید و له کنید. شوید ریز خرد شده و روغن زیتون را به سیب زمینی له شده اضافه کنید و داخل ظرف چرب شده بریزید وبا چنگال صاف کنید.
پوست بادمجان کبابی و فلفل قرمز کبابی را جدا کنید و ریز خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. ماست ، مایونز ، ذرت ، نمک ، سیر له شده و خیارشور خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی سیب زمینی پخش کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. قبل از سرو گردو و فلفل قرمز پرک شده را در کمی روغن زیتون تفت بدید و روی سالاد بریزید. سپس برش زده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه