آموزش طرز تهیه سالاد تخم مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ ( آب پز ، پوست کنده و خرد شده )8 عدد
سس مایونز (یا ماست یونانی) 4 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش 2 قاشق چای خوری
کرفس (ساقه) 2 عدد
پیازچه (یا جعفری یا شوید، ریز خرد شده) 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای درست کردن تخم مرغ آب پز سفت، در یک قابلمه ی کوچک روی تخم مرغ ها را با ۲ و نیم سانتی متر آب سرد بپوشانید و بگذارید جوش بیاید.
2-سپس فوراً از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید. بگذارید تخم مرغ ها ۱۲ دقیقه در آب داغ بمانند. سپس تخم مرغ ها را داخل آب سرد قرار دهید تا دیگر نپزند.
3-تخم مرغ ها، سس مایونز، کرفس و پیازچه و لیموترش را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه